Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vitorlás oktatás képes leírás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu
részletek »

Vitorlás oktatás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitorlas.tlap.hu » Vitorlás oktatás
Keresés
Találatok száma - 20 db
Ausztriai vitorlázás

Ausztriai vitorlázás

Die Segelschule liegt am schönen Achensee, wo es auch immer genügend Wind gibt. Zur Auswahl stehen 4 gut gewartete Top-Segelboote (Kielboote). Mit Rita als Lehrerin ist auch jeder Kurs abenteuerlich. Der erste Schritt zum Segeln ist der Grundkurs, mit dem man eine gute basis für späteres weiter lernen hat. Gemäß des Ausbildungsgrundsatzes "learning by doing" liegt der Ausbildungsschwerpunkt in der Praxis. Bereits am erste Tag sitzen die Schüler (ab 12 Jahren) im Boot und segeln selbständig. Die Theorie beschränkt sich auf die prüfungsrelevanten Themen und ergänzt die Praxis. Zum Ausbildungsprogramm gehören das Auf und Abtakeln der Boote, das An und Ablegen unter Segeln sowie das Manövertraining.

Balatoni Vitorlásiskola

Balatoni Vitorlásiskola

Balatoni Vitorlásiskola Társaság - vitorlázás, vitorlás oktatás, kezdő, haladó vitorlás tanfolyamok! Vitorlás oktatás, vitorlástanfolyam, iskola, suli, vitorlássuli, hajóvezetői jogosítvány, jogsi, jogositvány, vitorláshajó, géphajó, motorcsónak, motoros kisgéphajó vezetői engedély, vezetőiengedély, vizi, vízi jártassági, hajó, motoros csónak, vezetés, kisgéphajóvezetői, kisgéphajóvezető, géphajóvezetői, géphajóvezető, hajóvezető, hajóvezetés, motorcsónakázás, motorcsónakvezető, motorcsónakvezetői, engedély, hajóbérlés, hajó bérlés, bérlet, elmélet, gyakorlat, elméleti, gyakorlati vizsga, nemzetközi tengeri képesítés, folyami hajózás, belvizi, belvízi, vizsgák, túra, vitorlástúra, vitorlástábor, tábor, csapatépítés, csapatépítő tréning, tréningek, balaton kerülő kirándulás, túrák, vitorlástúrák, vitorlástáborok, táborok, kirándulások, szállás lehetőséggel, szállással, szálláslehetőség, lehetőség, Balaton, Balatonon, balatoni, horvát, Horvátország, Adria, Adriai-tenger, adriai, Balatonalmádi, Almádi, Balatonfüred, Füred, Tihany, Siófok, Balatonkenese, Balatonaliga, Badacsony, Keszthely, Lelle, Balatonlelle, Balatonboglár, Balatonföldvár, Budapest, Székesfehérvár, Velencei-tó, tőkesú

Belvizi és tengeri hajóvezetői tanfolyam

Belvizi és tengeri hajóvezetői tanfolyam

Legyen Ön is kapitány! Jelentkezzen belvizi, vagy akár tengeri vitorlás, motoros hajóvezetői tanfolyamainkra! Béreljen vitorlás, motorosyachtot, vagy katamaránt Balatontól az Adrián át a Seychelles-szigetekig! Csatornahajózzon Európa legszebb csatornáin. Béreljen csatornahajót gyorsan, és egyszerűen!

Csizi vitorlás tanfolyam

Csizi vitorlás tanfolyam

A Csizi Hajós Iskola a Tisza-tó egyetlen iskolája, ahol vitorlás és motoros géphajó képzéssel ismerkedhetnek meg az ezen terület iránt érdeklődő személyek. Az oktatók között fiatal hivatásos hajóst és sokat látott öreg tengeri medvét is találhatunk. A tanfolyamok a festői szépségű Attilai-öbölben zajlanak.

Hajósiskola - BFYC

Hajósiskola - BFYC

Az oktatóközpontot azzal a céllal hoztuk létre, hogy igazi hajósokat képezzünk, akik a hajózást, mint életformát szeretik majd, akik tisztelik a vizet, a szelet, egymást. Olyan biztos tudást adunk át amellyel nemcsak egy jogosítványt szerezhető, de a hajózás öröme mellett a és felelősségét is megtapasztalják. Fontos, hogy aki kihajózik, a vízen bízhasson a saját tudásában, hogy tudja, a váratlan helyzetekben is megállja a helyét! Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy a munka, a család mellett nagyon nehéz hetekig, hónapokig időt szakítani a tanulásra. Képzési tematikánk lehetővé teszi, hogy tanulóink időtakarékos intenzív ütemben, koncentrált információátadással egy hét alatt elsajátítsák az a tudást amely a sikeres vizsgához kell és olyan tapasztalatokat szerezzenek amivel már bátran nekivághatnak a túrázásnak a családdal és a barátokkal. Tananyagunkat és tematikánkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalosan véleményezte és jóváhagyta, az elsők között kaptuk meg a képzéshez szükséges akkreditációt.

HT Vitorlas Klub

HT Vitorlas Klub

A HT VITORLÁS Klub több, mint húsz éve foglalkozik belvizi, kedvtelési célú, vitorlás és motoros (kisgéphajó) jogosítvány megszerzését biztosító oktatással, képzéssel. Néhány éve megszereztük a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalos képzőhely minősítését. A vizisportok iránt érdeklődő leendő kapitányokat elméleti és gyakorlati oktatáson készítjük fel a vizsgára. Mint akkreditált képzőhely, már több száz fiatalt tanítottunk meg a vizisportok mühelytitkaira, a természet erőinek tiszteletére és a kapitányi feladatok ellátásának felelősségére. Az elméleti oktatásokat Budapesten, illetve igény szerint bárhol (vidéken vagy kihelyezett céges tanfolyamok) megtartjuk, ha legalább 10 jelentkező van. A gyakorlati oktatás Balatonlellén folyik és a gyakorlati vizsgára is itt biztosítunk lehetőséget. Minden év májusában tartjuk a gyakorlati oktatásokat, ahol örömmel látjuk a korábban nálunk végzett kapitányokat is egy kis kiegészítő gyakorlásra, további ismeretek megszerzésére. A nálunk végzett kapitányokat minden év szeptemberében meghívjuk egy kétnapos vitorlás túraversenyre, ahol bizonyíthatják, hogy mennyire sajátították el az ismereteket.

Lelleiszel

Lelleiszel

Az érzést nehéz leírni, ki kell próbálni! A balatonlellei TOPCAT bázison bemutatjuk az aktuális típusokat és lehetőséget biztosítunk azok kipró-bálására. A katamaránozás iránt érdeklődők oktatáson vehetnek részt, ahol képzett oktató segítségével sajátíthatják el a fogásokat. Jöjjön és próbálja ki a vitorlázás új dimenzióját! hajósbolt, topcat, katamarán, apartman, panzió, hajó, lelle, balatonlelle, gps, hajófelszerelés, katamaránfelszerelés, klasszikus hajófelszerelés, navigáció, hajóápolás, vitorlásruházat, parti ruházat, ajándéktárgyak, vizispoert, vitorlázás, kikapcsolódás, sport, verseny, mobil, k1, k2, k3, 4.5, chico, balaton, topcat versenyek, katamarán kupa, kupa, tó, víz, regatta, BL Yacht Club, hullámvilla, hullám,

Magyar Jacht Akadémia

Magyar Jacht Akadémia

A tengeri vitorlás és motoros képesités megszerzésére akkreditált Magyar Jacht Akadémiának 21 különböző oktatási programja van. Itt a képzés és a vizsgáztatás magyarul, a magyar rendszer szerint történik 1982 óta.

Online Vitorlásiskola

Online Vitorlásiskola

A site alapjául továbbra is az Online Vitorlásiskola szoftver szolgál, amely hamarosan újabb részekkel bővül a vizsgázók örömére. Örömmel jelentem, hogy kibővült az elmúlt években tartott vitorlástáborokon készült fényképalbumok száma, így új és rendezett felületen lehet böngészni azokat. Továbbra is üzemel a blogom, amely történetekben jelenleg szűkölködik, ellenben a kép és videótár továbbra is rendelkezésre áll a barátaim és ismerőseim számára. Oldalam további újdonsága, hogy felkerültek az eredménylisták és fényképalbumok az évente megrendezésre kerülő Fodor Csaba Emlékkupáról. Továbblépéshez, használd az oldalt található menüt!

Hirdetés
Opti-Suli - Keszthely

Opti-Suli - Keszthely

Az "Optisul" a gyerekek és fiatalok számára kínál minőségi vitorlás- és angoltáborokat a Keszthelyi Yacht Club kikötőjéből induló balatoni vitorlásainak fedélzetén. A tanulás nem nélkülözheti a személyes erőfeszítést és szorgalmat. Hiszünk azonban abban, hogy a sokak által vesződségesnek és unalmasnak vélt nyelvtanulás eredményesebbé és maradandóbbá válhat, ha az anyanyelvűek társaságában egy olyan csodálatos tevékenység, mint a vitorlázás gyakorlása közben valósul meg. - Az "Optisul", mint arra neve is utal az egészen fiatalok vitorlásoktatását "Optimist" típusú gyerekvitorlásokkal végzi, melyek nagyszerűen alkalmasak arra, hogy néhány napos gyakorlás után kisiskolás gyerekek egyedül is, önállóan vitorlázhassanak velük. Élményekkel teli, a gyerekek képességeit sokoldalúan fejlesztő és egyben vidám táborokat kínálunk. Jó néhány táborosunk vált a Keszthelyi Yacht Club ifjúsági sportolójává. Célunk az is, hogy a legrátermettebbek megszeressék a vitorlásversenyzést és lelkes csapatunkat erősítsék a sportegyesület számára rendelkezésre álló ifjúsági hajóosztályokban.

Szigethi Béla - Fertő-tó

Szigethi Béla - Fertő-tó

vitorlázás, hajóbérlés, kerékpárbérlés, hajók bérbeadása, kerékpárok bérbeadása, kerékpárkölcsönző, hajókölcsönző, Szigethi, szigethi, Szigethi Béla ünk két éve - a vízihatárnyitás óta - működik családi vállalkozásként Fertőrákoson. Hajók műanyag munkáinak javításával, vitorlajavítással és takaróponyvák készítésével is foglalkozunk. Családunk minden tagja aktívan vitorlázik. Télen jégvitorlázunk és jégszörfözünk, szabadidőnket egész évben a tavon töltjük. A hajózás mellett jó lehetőség a Fertó-tó és környékének megismerésére a kerékpározás is. A Fertő-tó Közép-Európa harmadik legnagyobb állóvize. Hossza 35 km, szélessége 7-15 km. Átlagos vízmélysége 1m, legmélyebb részei 1,8-2 m. Több mint 300 madárfajnak ad otthont. A tó majdnem egész felülete bejárható hajóinkkal. Jolléinkkal az alacsonyabb szigetvilág is könnyen vitorlázható. A tó észak-déli fekvésű és a szélirány is ugyanez. Erősebb szélben a tó szintje akár 20 cm-t is változhat. Egyelőre a vizihatár csak szezonban van nyitva májustól-októberig 8-20 óráig. A vizen az útlevél kezelése a magyar oldalon, míg a kerékpáros határellenőrzés az osztrák oldalon történik így csak egyszer kell megállnia az utazónak.

Vento Vitorlás Iskola

Vento Vitorlás Iskola

Vitorlás oktatás a Balatonon. Fiatal csapat, jó hangulat. Vitorlássuli.hu / Vitorlás oktatás, vitorlásoktatás,Vitorlás tanfolyam,Vitorlástanfolyam,Vitorlás vizsga,Vitorlás iskola,Vitorlásiskola,Vitorlázás,Vitorlá s bérlés,Hajóbérlés,Hajó bérlés,Balatoni vitorlázás,Balaton,Vizsga Vitorlás iskolánk célja, a vitorlás vagy motoros vizsgára való felkészítésen túl, egy olyan tudás átadása tanulóinknak, amellyel magabiztosan fogják majd a saját vitorlásuk, vagy akár egy bérelt vitorlás hajó kormányát! Lelkesedésünk, és a balatoni vitorlázás iránti őszinte tiszteletünk segít abban, hogy a vitorlás oktatás számunkra ne munka, hanem hivatás legyen. A Balaton azon kevés dolgok egyike, amely dacolva az idővel megőrizte értékeit, és ugyan olyan kedves nekünk, nagyszüleinknek, barátainknak, gyerekeinknek... A vitorlázás egyeseknek sport, másoknak hobby, kikapcsolódás, vagy akár a családi nyaralás egy izgalmas formája. De bárhogy is vitorlázzunk, ami mindig igaz, hogy a gondok a parton maradnak. Amíg épp a Tihanyi félszigetet kerüljük, vagy a tó közepén napozunk, addig nincs más, csak a víz, a hajó, és mi.

Vitorlás tábor Balatongyörökön

Vitorlás tábor Balatongyörökön

Ugye Te is csodálod a szél hajtotta vitorlásokat? Most néhány nap alatt önállóan irányíthatod! Vegyél részt a Nádas-tó környezetvédő Csoport által szervezett természetismereti és vízi sport táborában Balatongyörökön! A vízi sportokat kedvelő és egy élményekben gazdag, sportos hét eltöltésére vágyó, 10-13 éves úszni tudó gyerekeket ismertetünk meg a vitorlázás elméleti és gyakorlati alapismereteivel a táborban. A résztvevők elsajátíthatják az optimist , cadett és a finn vitorlások kezelését, gyakorlatot szerezhetnek a vízi közlekedésben, belekóstolhatnak a vitorláskikötők hangulatos életébe. A szakmai programon túl változatos kulturális és szórakozási lehetőséget nyújtunk.

Vitorlás tanfolyam - Start vitorlás iskola

Vitorlás tanfolyam - Start vitorlás iskola

Vitorlás tanfolyamok, vitorlás jogosítvány megszerzése kedvező áron, minősített oktatóval. 3 napos különbözeti vizsgával tengeri engedély, különböző színvonalú és árú szállások az oktatóhelyen. Hiába van még csak május, kijelenthetjük: Itt a nyár! És ha már nyár van - és egyre több vitorlázni vágyó látja először a Kortó csodás kék vizét - jöjjenek az aktuális tanfolyam időpontok!

Vitorlás tanfolyam és hajóbérlés

Vitorlás tanfolyam és hajóbérlés

Álmodozott már arról, hogy egy vitorlás hátán szeli a habokat? Szeretné új oldaláról felfedezni a Balatont? Kikapcsolódna a családjával, párjával, barátaival? Váltsa valóra az álmait! Vegyen részt vitorlás tanfolyamainkon, vagy béreljen hajót tőlünk! Számos hajótípussal rendelkezünk, vitorlásainkat pedig akár versenyekre is igénybe veheti! Tanuljon nálunk, vagy vegyen részt vitorlás csapatépítő tréningeinken! Szegődjön Ötvös Csöpi nyomába és élvezze bérelt hajóról a Balatoni naplementét! Vitorlás tanfolyamok a Balatonon! Szeretné valami igazán különleges dologgal megajándékozni a párját? Béreljen hajót tőlünk és utazza be a tavat velünk! A hajóbérlés során számos vitorlás típus közül választhat. Vegyen részt vitorlás programjainkon, csapatépítő térningeinken egész évben!

vitorlás túra az Adrián

vitorlás túra az Adrián

Egyesületünk létrehozásában nagy szerepet játszott az a közös felismerés, hogy napjaink rohanó és elgépiesedett világában az egyes ember számára megnyugvást, örömet, jó érzést alapvetően a természettel való szerves kapcsolat, a mozgás és a tartalmas emberi együttlétek hozhatnak. A felismeréssel nyílván nem vagyunk egyedül, de tovább lépve azt is megnéztük, hogy mit tehetnénk saját tudásunkat, tapasztalatainkat hasznosítva a változtatás, előrelépés érdekében. Így született meg a Ponton Klub, mely nevével is igyekszik kifejezni a szándékot: hidat verni a másik ember felé, megkeresni a lehetséges kapcsolódási pontokat, közvetíteni értékeket, amelyekben hiszünk. * Hiszünk a Természet nagyszerűségében, és abban, hogy része vagyunk, ezért megőrzése, megóvása közös ügyünk. * Hiszünk abban, hogy az emberi tehetség, erőfeszítés és jó szándék csodákra képes, és az elszigeteltségből, magányból, önzésből ki tudja mozdítani az embereket. * Hiszünk abban, hogy utódainknak az értékeket át kell adnunk! Ezekkel az értékekkel lehet vitatkozni, szembeszállni velükvagy kitartani mellettük - de ismerni kell őket!!!

Vitorlástábor

Vitorlástábor

Örömmel jelentem, hogy elkezdtük a 2009-es VITORLÁSTÁBOR szervezését, amelyre szeretettel várunk Benneteket! Az alábbiakban olvashatjátok a részleteket: 2009-ben egy turnust szervezünk, mely 2009. június 27. és július 5. között kerül megrendezésre. A vissaztérő táborosoknak ismerős lesz minden: a szállás a MAFC vitorlás sportházában lesz, az étkezést a HOTEL UNI étterme biztosítja. Erről bővebben olvashattok a következő menüpontban. A vitorlázás különböző típusú hajókkal történik: optimist, sikló, kalóz és egyéb hajók állnak a tábor rendelkezésére. Mentőmellény viselése természetesen kötelező. Ha van saját mellényed, hozd magaddal, ha nincs, akkor majd mi adunk. A táborban 3 edző és 2 segédedző foglalkozik a gyerekekkel A tábor területén lehetőség van különböző szabadtéri tevékenységek folytatására. Kérlek, olvasd el a következő menüpontot (Mit hozzak?), hogy ne felejts semmit otthon!! A szülőket kérném, hogy amennyiben a gyermek gyógyszerre érzékeny, vagy bármi más miatt különleges útmutatást igényel, előre jelezzék!

Tuti menü