Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vitorlás nyaralás képes leírás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu
részletek »

Vitorlás nyaralás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitorlas.tlap.hu » Vitorlás nyaralás
Keresés
Találatok száma - 25 db
A vitorlás bérlés a Balatonon

A vitorlás bérlés a Balatonon

Vitorlás bérlés a Balatonon. Nyaraljon, pihenjen családjával barátaival a Balatonon. Béreljen egy 10,5 méteres 8 személyes kényelmes Dixie 35 típusú vitorlás hajót honlapunkon. Legyen a hajózás élménye a nyaralás élménye. Béreljen hajót és nyaraljon a Balatonon, Balatonföldváron egy tó legszebb kikötőjében.

Adriagate - Hajó körutazás Horvátország

Adriagate - Hajó körutazás Horvátország

Ha szeretné kevésbé szokványos módon tölteni adriai nyaralását, válasszon gulet típusú fahajós körutazásaink közül! Garantáltan egyedi élményben lesz része, hiszen Horvátország és Montenegró legnevezetesebb tájait bejárva útközben - kis szerencsével - akár a hajó körül ugrándozó delfincsapatok játékában is gyönyörködhet! Az egykori kalózhajókra emlékeztető, hagyományos fa anyagú vitorláshajók korszerű berendezésű zuhanyozós kabinokkal vannak felszerelve, így igazi élmény lesz bejárni az Adria-part kultúrtörténetileg legnevezetesebb színhelyeit. Hajós körutazási ajánlatainkat többféle útvonallal, horvátországi, illetve horvátországi és montenegrói célpontokat érintve állítottuk össze. Kultúrtörténeti túra típusú utakat és egyszerű, pusztán hajókázós-lazítós útvonalakat egyaránt talál közöttük, a zsúfoltságtól mentes, családias hangulat minden esetben garantált. Hajós körutazási túráink zöme ráadásul gyerekbarát program, így a kisebbeket sem kell feltétlenül otthon hagynia! Hajós körutazások az Adrián. 18 hajóskörút Horvátországban és Montenegróban, a körutazások részletes leírása, fényképek a hajókról.

Adriai vitorlázás

Adriai vitorlázás

A vitorláshajó árbocrúdra szerelt vitorlával (vagy vitorlázattal) ellátott hajó. Az árbocok, vitorlák alapján egy, másfél, kettő, három, és sok árbocú vitorláshajókat építettek, melyeknek további altípusai vannak.

Alba Sailing vitorlás bérlés

Alba Sailing vitorlás bérlés

A vitorlás bérlés legfőbb előnye, hogy bárki számára elérhetővé teszi a hajózás semmihez sem hasonlítható élményét. Szállj vízre a családoddal, szervezz egy fantasztikus hétvégét a barátokkal és élvezd a végtelen szabadságot! A Velencei-tó vitorlázás szempontjából az egyik legjobb hely az országban. Budapestről fél óra alatt elérhető, a környező gyönyörű tájat és a tiszta vizet a partok kiépítettsége teszi még vonzóbbá. Ha csupán egyetlen napod van a pihenésre, a vitorlás bérlés garantáltan a legtöbbet fogja kihozni belőle! Hajóinkat engedély nélkül is vezetheted! Vitorlás bérlés Velencei-tó!

Balaton Vitorlás Egyesület

Balaton Vitorlás Egyesület

Balaton, hajó, vitorlás, vitorlázás, fórum? Minden kapitányt és mancsaftot (manschaftot) várunk vitorlázó társkereső és hajózási lehetőség kereső honlapunkra, országos és nemzetközi hajózási programok, versenyek, kedvtelési célú hajózások megvalósítására. - Biztos kerültél már olyan helyzetbe, amikor szükség lett volna egy társra a hajózáshoz, vagy egy hajóra, amikor épp hajózni szerettél volna! Megélt, sokszor keserű tapasztalatainkat felidézve, megoldást kerestünk, az ilyen -nálunk gyakori- alkalmakra. Próbálkozásaink nem vezettek célra, ezért, elhatároztuk, hogy megalkotunk egy professzionális, széles igényeket kielégítő szolgáltatási rendszert, a: * hajóval rendelkezők, és a * hajózni vágyók - részére, egy egyedülálló, legénység- és hajózási lehetőség keresési szolgáltatást, ami a www.mancsaft.hu oldalon vehető igénybe. - Miért: Van, akinek társ vagy mancsaft, van, akinek hajó kell, hogy vitorlázhasson, hajózhasson. Fő célkitűzésünk e honlapon, hogy a keresők és a jelentkezők , a hajózni vágyók változatos igényeit a lehető legszélesebb körben és a legmagasabb színvonalon elégítsük ki!

Balatoni vitorlás bérlés

Balatoni vitorlás bérlés

A Balaton (latinul Lacus Pelso, németül Plattensee)[1] becenevén a magyar tenger Közép-Európa legnagyobb tava, Magyarország vízrajzának meghatározó eleme. Típusa a Fertő-tóhoz és a Velencei-tóhoz hasonlóan szikes tó, ezek Eurázsia legnyugatabbra fekvő ilyen jellegű tavai. 79 km hosszú, szélessége 1,3-14 km között ingadozik, átlagosan 7,8 km, felülete 594 km².

Balatonszemesi vitorlásbérlés

Balatonszemesi vitorlásbérlés

A nemrég felújított, átépített balatonszemesi, BhZrt által üzemeltetett kikötőben Balaton 25 típusú vitorláshajók bérelhetőek április elejétől november végéig. A bérleti díj Üdülési Csekkel is kiegyenlíthető. További részletek, fizetési feltételek, árak, képek a honlapon megtalálhatóak. A balatonszemesi kikötőből könnyen megközelíthetőek a nyugati, és a keleti medence kedvelt kikötői is.

Boatcharter - Horvátország

Boatcharter - Horvátország

Egész Horvát tengerpartot be tudják vitorlázni. - Kis, ámde természetesen annál lelkesebb, fiatalokból álló csapatunk alapvetően vitorlás hajó bérbeadással és nyaraltatással foglalkozik. Fontos törekvéseink közé tartoznak felejthetetlen élményben, nyaralásban, pihenésben részesíteni kedves utasainkat, megismertetni Horvátországot a tenger felől, melynek kapcsán egy teljesen új világot fedezünk fel, ezen kívül valóban a természetben létezni néhány napig. Nem titkolt célunk továbbá a vitorlázás megszerettetése, megismertetése (utóbbi természetesen érdeklődés esetén), ami reményeink szerint akár életmód, szemléletmód váltást eredményezhet utasaink körében egy nyugodtabb, stresszmentesebb és egészségesebb élet felé. Jelenleg Horvátország vizein vagyunk otthon, illetve megtalálhatóak, a nyaralások helyszíne azonban a későbbiekben bővülni fog, esetleg Kanári-szigetek-i hajós túrák szervezésével. A hajós szezon az Adrián viszonylag hosszú, így április elejétől október végéig tudunk fogadni izgalmakban gazdag hajós nyaralásban, túrázásban gondolkozó, kalandra éhes és valami újra, másra vágyó jelentkezőket.

Catherina Yachtcharter

Catherina Yachtcharter

Nem kell vitorlázó tudásunkat akadémiai szintre emelni ahhoz, hogy biztonságban élvezzük a tenger nyújtotta szabadság élményét. Az egyárbocos vitorláshajónak három típusa van: - a kutt (cutt, cat), - a szlup (sloop, sloep. slup), és - a kutter (cutter) vitorlázatú.

Hirdetés
Croatia-Sailing

Croatia-Sailing

A Kastela jachtkiköto kiváló charter kiindulópont mindenki számára a tengeri utazáshoz a Dalmát szigetek között, az északra fekvo Kornati szigetektol és Krka vízeséstol át egészen Dubrovnikig. A Kastela jachtkiköto egy olyan újonnan épült horvát kiköto, ami Kastela öblének az északkeleti partján helyezkedik el. Ami nagyon vonzóvá teszi a jachtkikötot, az a bámulatos földrajzi fekvése és egyszerű elérhetosége. Mégpedig csupán az országúttól 5 kilométerre van, 7 kilométerre a repülotértol, 9 kilométerre Split kikötojétol és a vasútállomástól. Emellett a kiköto nagyszeruen kihasználható a kényelme és nagysága szempontjából a parton éppúgy, mint a férohelyek tekintetében. A jachtkiköto új irodákkal és közegészségügyi ellátással felszerelt. Van még parkolási terület, légkondicionált terminál, orzött poggyászszoba, stb. A jachtkikötot északról a Kozjak hegy védi, míg a Marjan félsziget és Ciovo sziget délrol óvják. Az enyhe éghajlat és kedvezo helyszín a város fo jellemzoi a horvát part közepén fekvo Kastelanak. A város környezete sok parkban bovelkedik, természetjárást biztosít és tengeri látványosságokat kínál. A régió a természetes szépségeivel mindig is vonzotta az embereket az osi Görögországból és Rómából a napjainkig. A várost a középkori romokon alapították a Kozjak hegy lejtoin. Hét szép öreg település, a hét Kastela a fo turistavonzalma a Split és Trogir közötti területn

Fix-Yachting

Fix-Yachting

A Fix Yachting Kft. Magyarország vezető Last minute charter cége. Hajók bérbeadásával, üzemeltetésével, rendezvények, élményutazások szervezésével foglalkozik. Csapatunk, a kikapcsolódási lehetőségeken túl, magas színvonalon hajóvezetői oktatást is tart, egészen a vizsga letételéig, mely egyre népszerűbb kihívás a tenger szerelmesei számára. A cég kiterjedt kapcsolatrendszere - Balatontól az Adrián át a világ bármely tengerén - lehetővé teszi partnereink, utasaink teljes körű, zökkenőmentes kiszolgálását, mindezt a legkedvezőbb feltételekkel. Szolgáltatásaink: vitorlás, motoros hajóbérlés, üzemeltetés, oktatás, tanfolyamok, továbbképzések, rendezvények, team buildingek, téli utak.

Hajóbérlés világszerte

Hajóbérlés világszerte

Legyen Ön is kapitány! Jelentkezzen belvizi, vagy akár tengeri vitorlás, motoros hajóvezetői tanfolyamainkra! Béreljen vitorlás, motorosyachtot, vagy katamaránt Balatontól az Adrián át a Seychelles-szigetekig! Csatornahajózzon Európa legszebb csatornáin. Béreljen csatornahajót gyorsan, és egyszerűen! Vegyen részt munkatársaival hajós csapatépítő tréningeinken Balatontól az Adriáig, vagy válasszon akár egy exkluzív helyet cége incentive útjához. Seychelles-szigetek, vagy a Karib térség? Velünk ez is prima lesz!

Hajótúra az Adrián és a Balatonon

Hajótúra az Adrián és a Balatonon

Ami nálunk az Ön kényelmét szolgálja: - jól felkészült hajóvezetővel állunk szolgálatára, - szeretettel és hozzáértéssel gondozott, folyamatosan karbantartott és rendszeresen ellenőrzött hajó, - gyors és egyszerűen áttekinthető felszerelés, - garantált tisztaság és higiénia - szolgálatkész hajóvezető, baráti gondoskodás.

M&M Yachting

M&M Yachting

Próbálja ki a vitorlázás élményét az Adrián. Ha először tölti nyaralását yachton, béreljen hajót tapasztalt kapitánnyal. Ha kedvet kap a hajózáshoz tengeri hajóvezetői vizsgát tehet. Ha már rendelkezik vizsgával charterflottából válasszon hajót kedvére.

Mare Tour

Mare Tour

A tengeri vitorlázás piacán több éves sikerrel jelenlévő csapat vagyunk. Szerteágazó kapcsolataink és külföldi partnereink segítségével gyakorlatilag a világ bármely táján vendégeink rendelkezésére tudunk állni hajóbérlés terén. Báziskikötők Primosten (Horvátország) Marina Kremik, ahonnan egész évben túrázókat, csapatépítő tréningeket (6 - 100 fővel), házi versenyeket szervezünk szerteszét (vagy amerre a szél fúj!) 6-8-10 személyes vitorlások é motoros yacktok fedélzetén. Kapitányaik magasan képzettek, több ezer tengeri mérföldet tudnak a hátuk mögött, valamennyien tagjai a Horvát Vitorlásszövetségnek és természetesen beszélnek magyarul! Tengeri hajóvezetői engedélyek (B és C kategóriában) megszerzéséhez tanfolyamokat szervezünk és vizsgáztatunk Horvátországban.

Online vitorlás foglalás

Online vitorlás foglalás

Travel Express Utazási Irodai Portál. Online vitorlás foglalás. Az Euphorie TravelExpress Utazási Iroda, 2005. decemberében kezdte meg működését, az Euphorie Yachting anyacég keretein belül. Az Euphorie Yachting, vitorlás és motoros hajók bérbeadására és versenyek szervezésére szakosodott irodaként működik 2001. óta. Ezen tevékenysége bővült az utazási szolgáltatások értékesítésével.

Raguza 27 - Trieszt

Raguza 27 - Trieszt

A hajók, a hajózás szeretete irányított 1985-ben, 18 évesen a hajózás és a hajóépítő szakma felé. MAHART állományában hajózva megfordultam sok szép helyen a Balatonon, Dunán és a tengereken. Majd a hajózási vállalat leépítése után egyedi szerződéssel, különféle lobogók alatt hajózom kormányosként, matrózként vagy gépészként. Szabadidőmben, másodállásban hajóépítő műhelyekben dolgoztam és hajóépítő képesítést szereztem a keszthelyi szakiskolában. Egyre jobban éreztem a saját hajó hiányát, de nem tartottam igazi kihívásnak egy kész hajó megvásárlását, ezért döntöttem úgy, hogy inkább építek magamnak. Régóta ismerem a Balaton sorozat 31-es és 24-es típusait. Laposabb és nyúlánkabb fenéki képzése miatt, kisebb-nagyobb módosítással a Balaton 24-es tűnt a legalkalmasabbnak. A gyári hajóépítő sablont elképzeléseim szerint 27 láb hosszúra meghosszabbítottam és néhány helyen módosítottam. Az egyedi építésű hajó két év alatt, 2007-re készült el és a keresztségben a RAGUZA 27 nevet kapta.

Tuti menü