Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vitorlás fórumok képes leírás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu
részletek »

Vitorlás fórumok - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitorlas.tlap.hu » Vitorlás fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Sailing - vitorlás fórum

Sailing - vitorlás fórum

SAILING.HU Az Internetes Vitorlás Magazin. T. Guruk, véleményeiteket, segitségeteket kérem algagátló ügyben. VC17m algagátlót használtam tavaly egy rétegben, de nagyon nem voltam vele megelégedve. kb 1.5 hónap után már kialakult egy szép barna alga felület a hajó napsütötte oldalán, majd a...

Vitorlás versenyek szabályai

Vitorlás versenyek szabályai

Vitassuk meg, te hogy értelmezed az IASF Vitorlás verseny szabályait? A Standard-Team Kft. által üzemeltett Abfox vitorlás iskolát egy vérbeli vitorlás versenyző, a kishajós Varga Bálint, valamint a nagyhajós, túrázó marketing tanácsadó, Máté Balázs alapította, azzal a céllal, hogy megalapítsanak egy olyan vitorlás iskolát, melyben a kezdőtől a versenyzőig, az óvodás gyerektől a sportmentes menedzserig mindenki tanulhat vitorlázni. Céljuk, hogy érthetően de profi módon, vízi versenypályán élő oktatóktól tanulhasson mindenki, saját szintjének megfelelően vitorlázni! Az Abfox vitorlás Iskola a legjobb új hajókkal, olimpikon, valamint többszörös Kékszalag győztes vitorlázókkal és képzett pedagógusokkal a Balaton és az Adria legjobb magyar vitorlás iskolája kíván lenni. Garancia erre a szakmai vezetést ellátó Tóth Mátyás, mint sokszoros magyar bajnok és híres olimpikonunk Detre Diána. A Balatonon gyakran tapasztalható megbízhatatlansággal és felelőtlen, be nem tartott ígéretekkel szemben, a Standrad-Team Kft. által üzemeltett Abfox Vitorlás iskola az üzleti életben is a Gentlemen Agreementet szentnek tartó Máté Balázs közreműködésével biztos társ kíván lenni, akár gyerekek oktatásáról, akár üzleti vitorlázásról legyen szó.

Vitorlázás - Fórum

Vitorlázás - Fórum

A vitorlásverseny élőben zajlik, a szervezés online történik. Vitorlásversenyre a hajó kapitánya és legénysége jelentkezhet nálunk. A Fórum oldalon lehetőség van hozzászólni a már meglévő témákhoz vagy új témát indítani.

Vitorlázás - Index Fórum

Vitorlázás - Index Fórum

Vitorlázás Index Fórumon. Vitorlázás Jón tengeren egy klasszikus fa vitorlás hajón. Korfu, Paxos, Görögország partjainál kedvező áron. Egy hét teljes kikapcsolódás szörfözés, pipás búvárkodás lakatlan szigetek érintésével. Felejthetetlen nyaralás megfizethető áron.

Vitorlázás fórum

Vitorlázás fórum

Vitorlázás, Kékszalag, Tengeri versenyek, eladó vitorlás hajók, versenyszabályok és minden egyéb. Nincs könnyű dolga annak, aki akár sok év túrázás után a vitorlás versenyek iránt is elkezd érdeklődni. A Magyar Vitorlás életben hírhedt a kishajósok és a nagyhajósok szemben állása, azaz a profi, gyerekkoruk óta a vízen élő versenyzők, és a felnőtt korukban vitorlázóvá vált menedzserréteg között. Ha a szembenállást nem is tudjuk megszüntetni, készen állunk arra, hogy egy túravitorlázóból vitorlás versenyzőt faragjunk! Ha voltál már a Kékszalagon, ha néztél már vágyakozva vitorlás versenyt, mint egy elérhetetlen, profi sportot, most valóra váltjuk álmaid! Tanfolyamaink után nyugodtan elindulhatsz saját, vagy bérelt hajóval akár pálya vagy túra versenyen is! Elviszünk egy valódi versenyhelyzetbe, megtapasztalhatod, mi kell ahhoz, hogy spinakkert húzva ne vasárnap érj be a Kékszalag versenyen.... Válaszd ki versenytáboraink közül a Neked megfelelő időpontot!

Tuti menü