Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar hajóépítők képes leírás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu
részletek »

Magyar hajóépítők - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitorlas.tlap.hu » Magyar hajóépítők
Keresés
Találatok száma - 11 db
Carbon hajózási kiegészítők

Carbon hajózási kiegészítők

Carbon kompozit hajózási termékek gyártása és forgalmazása. Gangway és teak cockpit table ideállis választás minden hajó típusra. Legyen szó vitorlásról, vagy motorosról. Szörf carbon árbocok és boomok fejlesztésével és gyártásával is foglalkozunk. A Carbogale Ltd. fiatal cég mely elkötelezetté vált az modern technológiák és anyagok használatára és innovatív, újragondolt megoldásokat keres a hajózás terén felhasználható termékek gyártására. Ehhez felhasználjuk a legmodernebb mérnöki, tervezési, gyártási megoldásokat, mint CAD tervezés majd CNC használatát, illetve termékek optimalizálása az adott terhelések figyelembe vételével FEA szimulációk segítségével.

Csepregi motorcsónak

Csepregi motorcsónak

Csepregi motorcsónak - Mariner, Mercury, Mercruiser és Yamaha márkaszervíz és alkatrész értékesítés - motorcsónak, csónakmotor, jetski, jet-ski, szervíz, yamaha, mercury, mercruiser, qucksilver, valvoline, alkatrész, tárolás, mariner, külmotor, belmotor, propeller, hajótárolás, Csepregi, Csepregi Vízisport Kft., Csepregi György, hajó, horgászcsónak, téliesítés, teljesítménynövelés, mercuriser szerviz, mercuriser alkatrész, mercury szerviz, mercury alkatrész, yamaha szerviz, yamaha alkatrész A Csepregi Vízisport Kft.-t 1992-ben Csepregi György Európa Bajnok, Világkupa győztes motorcsónak versenyző alapította, aki több Európa- és Világbajnok motorcsónak és jetski versenyző szakmai segítője. A motorcsónak sportban, illetve a vízen eltöltött 40 éves szakmai tapasztalat teszi lehetővé, hogy a nálunk elvégzett javításokat professzionális szakmai háttérrel végezzék. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink - akik akár vásárlás vagy javítás miatt kerestek fel minket - mindig elégedetten távozzanak, és legközelebb is minket válasszanak.

EASy plank

EASy plank

hajóépítés, egyedi hajók, custom made , szendvics szerkezet , composit , palánkozás, hajó készítés, sporthajó, strip plank Mi kell ahhoz, hogy egy vérbeli hajós álma megvalósuljon? Egy olyan új technológia, amivel az egyedi igényeknek és a régóta dédelgetett terveknek megfelelően, egyéni kialakítású és formatervezésű hajókat lehet építeni, nem követve a sorozatgyártások mindenki által ismert formavilágát és már megszokott megoldásait. Ez az Easy Plank technológia, ami a sorozatgyártású hajók azonnal tesztelhető prototípusának (ősmintájának) költséghatékonyabb és a tesztelés után is használható elkészítését teszi lehetővé. A gyártószerszámot nem igénylő technológia a hagyományos hajóépítési technikák legjavát alkalmazza a modern anyag adta lehetőségek maximumának kihasználásával. A tetszőleges hosszban gyártható, üvegszállal laminált, keményhab-magú palánkokkal a szendvics-szerkezetű hajók a fahajók technológiájával épülnek. A z Easy Plank elemeket az építőbordákra helyezzük fel és végső lépésként külső majd belső üvegszál lamináttal borítunk, ami történhet az egyszerűbb és olcsóbb kézi laminálási eljárással, szálszórásos módszerrel vagy vákuminjektálással.

Hajó eladó

Hajó eladó

Jó állapotú eladó hajók. Mercury és Mariner motorok azonnal ,50-60 db-os raktárkészletből, garantáltan Magyarország legkedvezőbb árán! Kérem hivjon most, és segitünk kiválasztani az önnek legmegfelelőb motort!

Hajós cégek

Hajós cégek

A 38 Hajó Abfox Vitorlázás Iskola Almádi Yacht Club Apró Balatoni szél Bavaria Benaco Yachting Utazási Iroda Classic Boat LTD Comar Yachts Csepregi Vizisport Delphia Yachts Duna Yacht Elite Yachts Euroship - Acélhajók Event Yachting Fertő-tavi Hajózási Kft. Fix Yachting Kft. Fortuna Hajó Fűke Jacht Hajó Casco Hajó Étterem Hajóbázis Kft. Hajófelszerelés Hajómánia Hajómodell Harmati Yamaha HES-TDL Kft Jóhajó KLEMI YACHT Kovi Sporthajós Iskola Marina Yacht Shop Nemere Hajó Kft Onlinedij.hu - hajócasco Operetthajó Óriás Line Kft Pelsoline Peri Plus Red Sea Boads Rendezvényhajózás River Line Spoon Cafe Száguldás a Dunán Szántó Csónakmotor T Flotta Trinexus Kft. Vanyolai Hajózási Kft. Vento Vitorlás Iskola Vitorlás Van Vitorláshajó Kölcsönzés Viva Yacht Wiking Yacht Club Yacht Akadémia Yacht Börze Yacht Charter Füred Yachtinvest YachtPiac

Hodács Boats

Hodács Boats

Ha kishajók, vagy egyéb szálerősített pulltrudált, tekercselt termékek után érdeklődik, akkor jó helyen jár ! Nézzen szét honlapunkon, galériánkban, ismerkedjen meg egyedi gyártású termékeinkkel! Új termékeink: - Carbonvázas hajóbejáró - Floorball ütő melyek a galériában tekinthetőek meg (a bejáró a Referenciaképeknél, illetve az ütő a Tekercselt termékeknél található meg).

J+J vizisport

J+J vizisport

A J+J Vizisport 1994-ben kezdte a motoros hajók forgalmazását Magyarországon. Új és használthajó értékesítéssel valamint szervizzel egyaránt foglalkozunk. Szentendrén 2007-ben nyitottuk meg az ország egyik legszebb bemutatótermét, de jelen vagyunk az Adrián is, ahol Sukosanban, a Marina Dalmacija kikötőben horvát cégünkkel, két horvát kollágával állunk ügyfeleink endelkezésére. A sporthajók és cruiserhajók tekintetében a magyarországi képviselete vagyunk a Regal és Larson hajóknak, a tengeri luxusyachtok tekintetében pedig a világ luxushajó gyártásában vezető szerepet játszó Azimut-Benetti cégcsoport kizárólagos képviseletét látjuk el hazánkban. Az értékesítés és szerviz tevékenység mellett igyekszünk ügyfeleinket teljes körűen kiszolgálni akár pénzügyi ügyintézésről, akár hajóregisztrációról, akár biztosítási vagy kikötői ügyintézésről van szó. 2008-ban, az új szalonunkban kialakított oktatóteremben beindítottuk a hajóvezetői tanfolyamainkat is, ahol motoros, vitorlás vagy tengeri jogosítvány megszerzéséhez nyújtunk segítséget.

Jóhajó Vitorlásbolt

Jóhajó Vitorlásbolt

Köteles Mátyás, a Jóhajó csapat tagja abszolút harmadikként teljesítette a távot. Remek rajt után kicsit visszaestek a hátszeles szakaszon. 5.-nek tudtak felérni a Siófoki bólyához, sebességben sikerült tartani a többieket egészen Tihanyig. A Cső után a szél mérsékléődött 6-7 csomósra, amiben növelték az előnyűket, ami Zánkánál kitljesedtett, így a lehagyva a Sopnsor Wanted-ot. A keszthelyi pályajelet 4. helyen véve fokozták az előnyüket mind jobban megszorongatva az RC-t. Badacsony magasságában átvették a 3. helyet,amit magabiztosan tartottak a célig. A távot 12 és fél óra alatt teljesíették, futtatott menetben néhol 10 csomós sebességgel haladva a befutó felé. A legnépesebb osztály a 470-es volt, ahol 16 csapat állt rajthoz, a Sallai Gábor (YCB) - Perjés Bálint (SVE) kettős két megnyert futammal állhatott a dobogó legfelső fokára, a legjobb junior páros Szigethi Botond (YCB) és Joó Kristóf (SVE) lett. A Finn Osztályban 15 egység indult, a győzelmet Beliczay Márton (ARV) szerezte meg, a grand master kategóriában az összetettben harmadik helyen végző Sipos Péter (ARV) diadalmaskodott, míg a junioroknál az összetett 5. helyezett Pajor Szabolcs (YKB) szerepelt a legjobban.

MoDe967

MoDe967

A MoDe967 Bt. új cég a hazai piacon, de a tulajdonos, Molnár Dezső neve már jól ismert a Balatonon. Korábban a tulajdonában lévő Regina-sablonból kikerülő, egyedi építésű, Dezső-Reginák készítésével foglalkozott, melyek komfortjukról és a kivitelezés magas minőségéről híresek. A Regina, bármily jól eltalált hajótípus is, kezd elavulttá válni. Ez a felismerés vezetett ahhoz, hogy a Regina átalakításával egy új hajótípust hozzon létre, a MoDe967-est. Ez a típus teljes mértékben kielégíti a megnövekedett komfortigényeket, sokkal jobb menettulajdonságokkal rendelkezik, és tengeri vitorlázásra is kiválóan alkalmas. A hajót az áramvonalas test és a vitorlázat versenyzésre is alkalmassá teszi, de a belső kényelmi berendezések miatt hosszú távú túrázásra is kiválóan megfelel. Kezelése egyszerű, akár egy ember is elvezetheti. A hajók kis szériás gyártásban készülnek, és lehet, hogy a külföldi nagyszériás gyártásban készült hajókhoz képest többet kell várni egy-egy hajó elkészültére, de megéri, mert az idő a kiváló minőség ára.

Hirdetés
Szabó Imre kishajóépítő

Szabó Imre kishajóépítő

Szabó Imre kishajóépítő. Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll, ezért még nem minden menüpont érhető el. Hamarosan mindegyik működni fog. A galériák nagy része már elérhető. Jó böngészést kívánok!

Vitorlas.van.hu

Vitorlas.van.hu

Gyakorlattal vállaljuk a használt vitorlás hajók és motoros hajók nemzetközi szállítását, teljes körű vámkezelését, lajstromozással és magyarországi üzembe helyezésével kapcsolatos ügyintézéseket. 2000 Kg tömegig saját kéttengelyes utánfutóval tudunk szállítani, de ennél nagyobb méretben is meg tudjuk oldani az eladó vitorlás hajó beszállítását. A használt vitorlások kisebb javításai, vízretétel előtti munkálataiban úgy mint; csiszolás, festés, lakkozás, vízzáró alapozás, és az algagátlásban is jártasak vagyunk. Az használt hajó külföldi megvételétől, az itthoni vízretételig a teljes ügyintézést és feladatokat a megbízó kívánsága szerint ellátjuk. Természetesen lehetőség van az általunk megvásárolt és már Magyarországon üzembe helyezett, felszerelt és vízen lévő használt hajó megvételére is. Ezen kívül előzetes egyeztetés és igénylés szerint lehetőség van vitorlás hajó bérlésre, és megbízás alapján a meglévő hajókra téli tárolást és igény szerint a sólyakocsi elkészítését, legyártását is vállalni tudjuk. érjük, tekintse meg jelenlegi eladó vitorlás hajó kínálatunkat.

Tuti menü