Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatoni vitorlázás képes leírás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu
részletek »

Balatoni vitorlázás - Vitorlás - Vitorlázás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vitorlas.tlap.hu » Balatoni vitorlázás
Keresés
Találatok száma - 14 db
Balatoni vitorlázás - tippek, tanácsok

Balatoni vitorlázás - tippek, tanácsok

Vitorlázás, Balaton, Tanácsok, Vitorlásiskola, vitorlástanfolyam, vitorlásbérlés, témakörben - Az alábbi oldalakkal elsősorban azoknak próbálunk segíteni, akik túrázni szeretnének, családjukkal, barátaikkal eltölteni egy-két kellemes és aktív hetet a Balatonon. A versenyszerű vitorlázás szerelmeseinek nem tudunk sok újat mondani. A Vitorlásiskola és a Vitorlásoktatás menüpontokban tanácsokat és aktuális információkat olvashatnak a Balatonon szervezett vitorlástanfolyamokról. A Vitorlásbérlés és Vitorláskölcsönzés kapcsán is megosztunk Önökkel hasznos információkat ahhoz, hogy jól érezhessék magukat a Magyar Tengeren. Oldalainkon ajánlunk Önöknek megbízható és magas szolgáltatási színvonalat képviselő, mégsem drága cégeket, és elmodjuk mire érdemes kiemelten figyelni, amikor szolgáltatást és céget választanak.

bookaboat - hajóbérlés online

bookaboat - hajóbérlés online

Online foglalható vitorlás- és motoros hajók közvetítésével foglalkozunk: Balaton, Tisza-tó, Duna, Adria... Hajóink foglaltsága online nyomon követhető így non-stop foglalhatóak, akár bankkártyával is fizethetőek. A hajókban nem csak gyönyörködni lehet, hanem összehasonlítani a különböző hajók árait, felszereltségét, minőségét, valamint sikeres bérlet után pontozni, értékelni lehet a hajót és a bérbeadóját is. Vitorlástanfolyamokat is közvetítünk.

Eladó és bérbeadó hajók oldala

Eladó és bérbeadó hajók oldala

Luxus, motoros, vitorlás hajók eladó online felületét biztosítja a Balaton Yacht Charter legújabb oldala. Több mint 2500 azonnal foglalható hajó, friss napi hírek kizárólag hajósoknak. Aki a Balatonon vagy a tengeren szeretne vitorlást vagy motoros hajót bérelni, itt minden információt megtalál. Amennyiben saját hajódat szeretnéd bérbe adni, akkor használd bátran az online foglalási rendszerünket, tételes kimutatás, azonnali online hajó foglalás, közvetlen kapcsolat a bérbevevővel és még rengeteg extra szolgáltatás.

Fonyódi Kormoránok Baráti társasága

Fonyódi Kormoránok Baráti társasága

Fonyódi Kormoránok Baráti társaságának hivatalos oldala. A szlup, illetve sloop egy vitorlázattípus. A szlup vitorlázatú hajónak egyetlen árboca van, ezen hátul egy nagyvitorlát, elöl pedig egyetlen orrvitorlát visel, hosszanti elrendezésben. Gaffos nagyvitorla esetén csúcsvitorla egészítheti ki. Ma ez a legelterjedtebb vitorlázat.

hajóbérlés

hajóbérlés

A vitorlás bérlés vagy vitorlás kölcsönzés egy olyan hazánkban friss lehetőség, amit érdemes figyelembe vennie mindenkinek, aki szeret vitorlázni. Gondolj csak bele: ha bérled a hajót, nem kell egyszerre hatalmas summát fizetned érte, mintha megvásárolnád, mégis mindig rendelkezésedre áll majd, amikor csak úgy érzed, hogy kilátogatnál a Balatonra, hogy lágyan ringasson a szél a magyar tenger közepén. A www.eastcraft.hu weboldalon már 11 vitorlás közül döntheted el, melyiken szeretnél eltölteni egy kellemes délutánt a családdal. A több éves tapasztalatunknak és a vitorlázás iránti szerelmünknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy velünk élmény a hajóbérlés.

Hajóipari vállalkozók Egylete

Hajóipari vállalkozók Egylete

Mint minden egyesület, a Hajóipari Vállalkozók Egylete is a tagság által felvetett problémákat, kérdéseket próbálja megoldani. A minden évben megrendezésre kerülő Budapest Boat Shown a közös fellépés eredményeként a kiállító tagok 20-30%-al olcsóbban mutathatják be termékeiket, szolgáltatásaikat. Felismerve jelentőségét, a hajóépítő szakmai képzés erkölcsi és anyagi támogatását is felvállalta. A nem megfelelő piaci magatartással szemben is több sikeres fellépést tudhat maga mögött az egylet. Szeretnénk minél több, a szakmáját rendszeresen gyakorló vállalkozót a sorainkban tudni, hogy megfelelő szakmai hátteret kialakítva, az illetékes minisztériumoknál partnerek legyünk a minket érintő szabályozások, rendelkezések kialakításánál, ezeknek a gyakorló vállalkozásoknak üzleti, szakmai érdekeit közösen védjük, támogassuk. Célunk, hogy ezzel a biztos szakmai háttérrel kiszűrjük a kontár munkavégzőket, a hajós társadalom számára biztosítsuk a megbízható, pontos, szakszerű munkavégzést, szolgáltatást, tájékoztatást.

Kötélhajó Vitorláskölcsönző - Füred

Kötélhajó Vitorláskölcsönző - Füred

Vitorlázzon kapitánnyal - Töltsön el pár kellemes órát, napot egy vitorláshajó fedélzetén! Születésnap? Naplemente? Tó közepén strandolás? Éjszakai horgászat? Viharvitorlázás? Nézze meg honlapunkat, válasszon a széles programajánlatból! Balatonfüred kikötőjéből indulunk néhány órás vagy akár több napos vitorlástúrára. Egyedi igényeket rugalmasan kezelünk! A Balatonfüredi hajóállomás mólójának legbelső jobb oldali vitorláshajó állásán, Pitalugue nevű hajónkkal várjuk kedves Vendégeinket! Tekintsen Tihany felé! GPS koordináták: 46-57,135N; 17-53,655E Egy útra egyszerre akár 7 személy is a fedélzetre léphet!

KYC1879 - Sportegyesület

KYC1879 - Sportegyesület

Az ország egyik legrégibb sportegyesületét még a Festetics-család alapította, jogelődje a Csónakázó és Korcsolyázó Egyesület. Kikötőjének - a tulajdonviszonyok változása miatt - többször is költöznie kellett, legutóbb a Helikon Szálló előtti partvonalról, míg vitorláskikötője mai helyére, a volt ládagyár területére került Keszthely keleti felében, csekély, mindöszsze 15 hajóhellyel. Jelenleg is non-profit szervezetként működik, továbbra is foglalkozik tömegsport keretében ifjúsági és felnőttoktatással, több olimpiai és világbajnokot nevelt már ki. A telepet közösen használják túravitorlások és evezősök, és itt működik az ország egyetlen vitorlás-hajóépítő iskola, a keszthelyi Asbóth Sándor Szakközépiskola és Kollégium egyik tagozata. ( Zsidai Péter, Élet és Irodalom, 47. évfolyam, 22. szám)

Legyél felkészültebb hajós!

Legyél felkészültebb hajós!

Legyél az átlagnál felkészültebb kedvtelési hajós, élvezd a tudás biztonságát! Ne feledd, a tenger nem papírt kér... Javítsd folyamatosan szakmai felkészültséged tudástárunkból, olvasd blogunkat, vásárolj webáruházunkban szakkönyveket, útleírásokat, navigációs eszközöket, hajózási térképeket. Növeld a biztonságod mentőmellények, kézi hajórádiók segítségével, fokozd a kényelmed vitorlás órákkal vagy a hajozzunk.hu webáruházban kapható más termékekkel. Különlegesen egyedülálló választék, kedvező árak, brit tengerész tradíciók. Vitorlázol? Motoros hajót vezetsz? A tengeren vagy belvízen hajózol? Látogass meg minket, válj Te is felelős, képzett sporttársunkká és legyél Te is tagja a valódi hajósok kivételes közösségének!

Hirdetés
Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket. Pannon Yacht Charter - Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

Porthole Portál

Porthole Portál

Egyedi folyamatosan frissülő tartalommal megjelenő vitorlás portál. Az ismert és közkedvelt Porthole magazin online változata. Elsők között számol be a belföldi vitorlásversenyekről. Nem csupán újságírók, hanem maguk a vitorlázók számolnak be élményeikről, tapasztalataikról, valamint a Balaton környéki éttermekről, kocsmákról.

Vitorla bérlés a balatonon

Vitorla bérlés a balatonon

Béreljen a legjobbtól vitorlát a Balatonon és kapcsolódjon ki a nyárban a hullámok habjain. Ha Balatonon jársz nyugodtan ugorj be, hiszen egész évben a vizeken él a csapat. Ha te a gyorssaság megszállottja vagy akkor sem kell búsulnod. A Yacht charter szolgáltatás csak arra vár, hogy beinduljanak a motorok és a szél övezzen körbe. Hagyd hátra a hétköznapokat egy óra és garantált az újjászületés. Szeretnéd esetleg megörökíteni ezt a nemes alkalmat? Itt sem létezik lehetetlen! Az első te vagy és minden kívánságod teljesül. Mikor érkezel? Már várunk rád!

Vitorlás bérlés a Balatonon-Sétavitorlázás.hu

Vitorlás bérlés a Balatonon-Sétavitorlázás.hu

Tegye felejthetetlenné a balatoni nyaralását vitorlázással a Balatonon. Egy hajókirándulás a Balatonon egy vitorlás fedélzetén kihagyhatatlan élmény, legyen szó családi programról vagy baráti összejövetelről. Céges csapatépítő tréninghez keres ötleteket? Rendezzen vitorlásversenyt. Cégünk vitorlás bérléssel várja Önt Balatonfüreden. Vitorlásainkat kapitánnyal is bérelheti, így a gyakorlat hiánya sem akadály.

Vitorlás bérlés Siófokon

Vitorlás bérlés Siófokon

A Balaton szerelmese és esetleg vitorlázni is tud, de nincsen vitorláshajója és szeretne egyet bérelni. Akkor hajónk ideális választás az Ön számára. Granada 27-es típusó 27 lábas hajónk Siófok kikötőjében horgonyoz és ideális 6 fős társaságot hajózására. Alvási lehetőség pedig 4+1 fő részére adott a hajó 2 kabinjában. A bérlés akár már egy éjszakára is lehetséges. Heti bérlés esetén az ár kedvezményes. A vitorlás hajóról: Granada 27 / Adatok: Hossz: 8,28 m Szélesség: 2,78 m Súly: 2720 kg Merülés: 1,6-1,7 m

Tuti menü